fbpx
Bandet, der har sit øvelokale i en bunker under jorden, er for alvor ved at slå deres navn fast på den danske musikscene senest med det meget roste album ”Trods” fra foråret 2020.
Den Syvende Søn, med Michel Belli i front, blev dannet i 2012 på bagsædet af en bil på vej hjem fra et job i Jylland. Ikke lang tid efter stod de i en bunker og spillede for første gang og Den Syvende Søn var en realitet.
I november 2013 udkom debutalbummet, det selv producerede, Den syvende søn (1), der bl.a. indeholdt singlerne ”Hun Sagde Han Sagde” og ”80’er festen”.
D. 4. november 2016, præcis 3 år efter debuten, udkom Den Syvende Søns andet album, Den syvende søn (2), med Tore Nissen som producer.
Nu har Den syvende søn indspillet sit tredje album i Victoria studio på Vesterbro. Det var også der første album blev indspillet, og i lighed med dengang, har spontaniteten fået lov at råde i tilblivelsen af sangene, helt til det sidste, godt hjulpet på vej af producer, Christian Ki Dall.
Teksterne er som Michels univers plejer, rimelig kontant og han prøver altid at være direkte, uden at være for banal, og poetisk uden at være for højtravende. Hvis teksterne skal passe til den ærlige vokal, er det nødvendigt med tekster han kan indleve sig i, uden at være selvudleverende.
Bandet har spillet sammen i syv år nu og samspillet og forståelsen for eget univers er vokset. Instrumenterne understøtter tekst og vokal i højere grad end tidligere. Den syvende søn har lavet deres bedste Album til dato.
Ud over den naturlige udvikling i bandet, er Den Syvende Søn tro mod sit udgangspunkt. De har stadig en forkærlighed for beatmusik, psykedelisk rock og dyrker håndholdt gammeldags håndværk.
Herrerne i Den Syvende Søn er:
Michel Belli på guitar og vokal
Mikkel Grue på guitar
Adam Winberg på trommer.
Tobias Winberg på bas
Mads Jensen på keys
Den Syvende Søn

Dato: 27/11/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 195,- + gebyr

Køb billet