Skip to main content

Billetsalg

Billetter til koncerter og arrangementer i Karosserifabrikken kan købes i forsalg på www.ticketmaster.dk
Er der problemer må vi bede dig om at tage kontakt til kundeservice hos Ticketmaster der står klar til at hjælpe.

Forudsat at koncerten/arrangementet ikke er udsolgt, vil det også være muligt at købe billet i døren, når denne åbnes i forbindelse med koncerten. Er der meldt udsolgt hos Ticketmaster vil der ikke være mulighed for at købe billetter i døren.

I tilfælde af aflysning eller flytning af arrangementer vil der blive sendt besked om refusion eller nyt arrangementsdato direkte fra Ticketmaster.

Garderobe

Det er obligatorisk at aflevere jakker og tasker i garderoben af hensyn til sikkerhed og indeklima. Pris kr. 20,- pr. jakke & taske. Dette oplyses på koncertbilletten.

Garderoben er under opsyn af personale under hele koncerten. Ved bortkomst af effekter erstatter Karosserifabrikken ikke, så undlad for din egen skyld at medbringe kostbare effekter der skal opbevares.

Rygepolitik

Det er ikke tilladt at ryge i Karosserifabrikken. Rygere må derfor gå udenfor og væk fra indgangen til spillestedet for at ryge. Dette omfatter også e-cigaretter.

Husregler

Vis hensyn
Hjælp hinanden med at få en god koncertoplevelse.
Respekter musikken, artisten og dine medkoncertgængere. Venligst undlad unødig snak der kan genere andres oplevelse af koncerten. Er det vigtigt for dig at beholde hat eller hue på, så placer dig så du generer andre gæsters udsyn mindst muligt.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.

Personer som ved beklædning og/eller synlige tatoveringer tilkendegiver at de tilhører bandemiljøet er ikke velkomne i Karosserifabrikken.

Narkotika politik
Karosserifabrikken accepterer ikke indtagelse eller besiddelse af nogen former for narkotika ved vore koncerter eller arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af Lov om euforiserende stoffer vil det medføre politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne.

Udskænkning af alkohol
Der udskænkes ikke alkohol til gæster, som personalet vurderer, kan blive til fare eller ulempe for sig selv og andre. Der udskænkes ikke til personer under 18 år.

Bortvisning
Gæster som ved fuldskab, narkopåvirkning eller ved vold generer personale eller andre gæster bliver bortvist uden refundering af billet. Gæster som gentagne gange ikke efterlever personalets anvisninger bliver bortvist uden refundering af billet.

Nødudgange må kun bruges i nødsituationer, misbrug af dette medfører bortvisning.

Det er ikke tilladt at medbringe eller benytte fyrværkeri og overtrædelse af dette vil medføre bortvisning og karantæne.

Våben og vold
Politiet bliver altid tilkaldt ved overtrædelse af våbenloven, derudover er det arrangementslederens opgave til en hver tid at vurdere, om situationen kræver politiets tilstedeværelse. Al udøvelse af vold bliver meldt til politiet.

Overvågning

Der er opsat kamera overvågning i Karosserifabrikken og på udearealerne rundt om bygningen. Overvågningen er etableret for at skabe så trygt et miljø som muligt og optagelser overdrages kun til politiet på deres opfordring.

Stå eller siddepladser

Det vil fremgå af den enkelte arrangementsbeskrivelse og billet om et arrangement er stående eller siddende.

Handicap og tilgængelighed

Karosserifabrikken kan desværre ikke tilbyde særlige handicap faciliteter. Er man gangbesværet og har svært ved at stå op en hel koncert, er der mulighed for at sidde på trappevæggen i den bagerste del af koncertrummet.

Lydpolitik

Det er vores målsætning altid at afstemme lydniveau til det specifikke arrangement men vores grundholdning er at have mere fokus på lydkvalitet frem for styrke. Vi har en grænse på 100 db målt i snit over 15 minutter.

Foto & video

Der kan gælde forskellige regler fra kunstner til kunstner og vi vil forsøge at meddele evt. særlige restriktioner ved billetkøbet. Følg dog altid personalets anvisninger, da det til enkelte koncerter kan være forbudt.

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med mobiltelefon og almindelige kompaktkameraer. Vær opmærksom på at du måske generer dine medkoncertgængere når du holder din mobiltelefon i vejret i længere tid. Vis hensyn.

Det er udelukkende tilladt at tage billeder med professionelle eller semiprofessionelle kameraer, hvis der er givet tilladelse til dette på forhånd. Det er ikke tilladt at filme koncerterne. Fotografer skal altid følge personalets anvisninger.

Ved deltagelse i arrangementer i Karosserifabrikken giver man automatisk sit samtykke til at man kan blive en del af koncertoptagelser og at disse kan benyttes af kunstnere og udgivere til markedsføringsmæssige og kommercielle formål.

Udlejning af Karosserifabrikken

Har du brug for specielle faciliteter til dit næste virksomhedsarrangement, generalforsamling, produktlancering, foredrag eller lignende er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.
Karosserifabrikken kan desværre ikke lejes til private arrangementer, såsom bryllup, fødselsdage m.m.