fbpx

Vi er stolte over at have John Lindberg Trio tilbage i Karosserifabrikken. JLT er garant for en omgang rock ´n´ roll i verdensklasse så her er en koncert du ikke må gå glip af!

JLT har været et af de hårdest arbejdende bands i Sverige i årevis. De har spillet på hver eneste live venue værd at nævne – hvis der er en scene og elektrisk strøm til rådighed, har de sandsynligvis været der!

Det har været en lang rejse siden John i en alder af tretten år begyndte at turnere rundt med sin guitar med rå og ren Rockabilly. I samarbejdet med Joakim Dunker på trommer og Martin Engström på gulvbas faldt det hele på plads, og den skarpe JLT sound begyndte at udvikle sig. Denne power-trio har taget Sverige med storm.

Fem albums top 10 på album charten! Siden 2006 har JLT udgivet 7 album, hvoraf de sidste 5 albums alle er kommet ind i det svenske album chart på top 10. De er aldrig bange for at eksperimentere med hvilken indflydelse de har på.

Selvom JLT er fast forankret i 50’ernes tradition, er deres musik moderne og med det resultat at de skabt deres egen enestående signaturlyd.

I 2015 meddelte Martin Engström at han var nødt til at forlade bandet, og efter en intens søgning kom Nathanael Marcusson på radaren. Efter et par prøver og et testgig blev sagen afgjort, og han er nu en integreret del af bandet. Klar til at tage JLT til næste niveau!

Det kan være svært at sætte en label på JLTs musik, men uanset hvad du foretrækker at kalde det, ved du, det vil ROCK! JLT’s live performance er et energisk højoktanboost, og uanset hvor de spiller ender JLT med at være ”talk of the town” Dette er rock n roll af ypperste klasse!

John Lindberg Trio er:

John Lindberg: Guitar & vokal
Nathanael Marcusson: Gulvbas & backing vokal
Joakim Dunker: Trommer & backing vocal

 

John Lindberg Trio (S)

Dato: 8/10/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Murergade 8a, 3000 Helsingør

Pris forsalg: DKK 195,- + gebyr

Køb billet