Mike Tramp & Band of Brothers

Karosserifabrikken er stolte over endeligt at få plads i Mike Tramp & Band of Brothers travle kalender.

Ud over at være en rigtig god ven af huset så er Mike Tramp indbegrebet af ægte rock´n´roll og han har skabt en kæmpe produktion af album som værdsættes og høres i hele verden.

Kompromisløs, frygtløs og til tider hjemløs!
Det er ikke skudt helt ved siden af, hvis man kalder Mike Tramp netop det. Mike Tramp er manden som har givet mere end fyrre år af sit liv 100% til rock’n’roll og verdens landeveje.

Kun overgået af Jørgen Ingmanns “Apache” og Lukas Grahams ”7 Years”, er han den danske kunstner og sangskriver, som er nået højest på den amerikanske Billboard Hot 100.

Flerdobbelt platin med sit amerikansk band White Lion i 80’erne. Femstjernet ros fra verdens rockanmeldere i 90’erne for bandet Freak of Nature.
Nu med 11 soloalbums bag sig i eget navn og med seneste album “ Stray From The Flock” her i 2019

Der kun én Mike Tramp, og han er Danmarks ægte rock’n’roller no.1.

De sidste fem år er Mike Tramp nået ud i alle hjørner af Danmark og fyldt koncertsale med sit Band Of Brothers, eller som solist med en akustisk guitar om halsen og to timers sange og storytelling, som kun få kan matche.

Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen.

Mike stiller med sit fantastiske band med Kenni Andy på trommer, Carsten Petersen på bas og Henrik Berger på guitar.

Be there or be square!

Mike Tramp & Band of Brothers

Dato: 14/11/2020 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 180,- + gebyr

Køb billet