fbpx

Mike Tramp & Band of Brothers

Karosserifabrikken er stolte over igen at få plads i Mike Tramp & Band of Brothers tour plan.

Ud over at være en rigtig god ven af huset så er Mike Tramp indbegrebet af ægte rock´n´roll og han har skabt en kæmpe produktion af album som værdsættes og høres i hele verden.

Kompromisløs, frygtløs og til tider hjemløs!
Det er ikke skudt helt ved siden af, hvis man kalder Mike Tramp netop det. Mike Tramp er manden som har givet mere end fyrre år af sit liv 100% til rock’n’roll og verdens landeveje.

Kun overgået af Jørgen Ingmanns “Apache” og Lukas Grahams ”7 Years”, er han den danske kunstner og sangskriver, som er nået højest på den amerikanske Billboard Hot 100.

Flerdobbelt platin med sit amerikansk band White Lion i 80’erne. Femstjernet ros fra verdens rockanmeldere i 90’erne for bandet Freak of Nature.
Nu med 12 soloalbums bag sig i eget navn, i 2020 dobbelt albummet Tramphology og her senest hans bidrag til MGP 2021, Everything Is Alright.

Der kun én Mike Tramp, og han er Danmarks ægte rock’n’roller no.1.

De sidste mange år er Mike Tramp nået ud i alle hjørner af Danmark og fyldt koncertsale med sit Band Of Brothers, eller som solist med en akustisk guitar om halsen og to timers sange og storytelling, som kun få kan gøre ham efter.

Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen.

Mike stiller med sit fantastiske band med Kenni Andy på trommer, Carsten Petersen på bas, Henrik Berger på guitar og Lord Sebastian Groset på keys.

Be there or be square!

 

Mike Tramp & Band of Brothers

Dato: 19/11/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Murergade 8a, 3000 Helsingør

Pris forsalg: DKK 235,- + gebyr

Køb billet