fbpx

Blues, Soul & Rock´n´Roll i Karosserifabrikken

Nikki Hill omtales stadig oftere som “the new queen of rock’n’roll”. Sammen med sit band præsenterer hun et orgie af blues, soul og rock’n’roll, der rammer publikum som et lynnedslag. Forestil dig lyden af Tina Turner i front for AC/DC, så har du en ide om, hvorfor det kommer til at slå gnister til koncerterne.

Nikki er født i North Carolina og bor i dag i New Orleans. Hun startede som kirkesanger, men er i dag gennemsyret af såvel R’n’B som garage rock. Som en souldrevet Etta James med en snert af The Cramps-guitaristen Poison Ivy’s aura. Hendes unikke stemme har både rockens råhed, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens kraft og ærlighed.

Kender du hende ikke allerede, så bered dig på et piskesmæld og en øjenåbner af en koncert, som du ikke glemmer igen lige med det samme. Hendes debut-EP “Here’s Nikki Hill” fra 2013 trak et spor at tabte kæber og undergrunds-buzz omkring hende frem mod opfølgeren “Heavy Hearts, Hard Fists”, der er udkommet i 2015. Hendes seneste album Feline Roots fortsætter det seje groove

Glæd dig til en koncert, der tilfører den amerikanske roots-musik et frisk pust uden at give køb på autenticiteten.

Som en anmelder fra Minneapolis Star Tribune skrev: “If Tina Turner and Little Richard had a daughter and raised her with the help of uncles James Brown and Chuck Berry, she’d be like Nikki Hill.”

Glæd dig – det bliver en svedig aften I Karosserifabrikken

Nikki Hill

Dato: 22/09/2022 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 195,- + gebyr

Køb billet