Karosserifabrikken – Helt tæt på musikken!

Den gamle rå fabrikshal danner rammen om koncerter og andre kulturelle aktiviteter af høj kvalitet arrangeret af Musikforeningen Karosserifabrikken.

Det er vores ambition at skabe et sted hvor både publikum og artister går derfra med de bedste oplevelser – hvor man i bogstavelig forstand er helt tæt på hinanden – og den intime stemning skaber noget ud over det sædvanlige!

Bygningen har den spændende historie at have været en af Danmarks første og største karosserifabrikker. I 1922 stiftedes Karosserifabrikken Kronborg og her byggede man nogle af de første busser og erhvervskøretøjer til de Danske veje og produktionen fortsatte helt op til slutningen af 1950´erne. Bygningens kraftige konstruktion i beton gør den til et godt udgangspunkt for en koncertsal med gode akustiske egenskaber.

I nyere tid har ejendommen, under navnet Musikkens Hus, haft en lang række forskellige kulturelle aktiviteter herunder det ikoniske Sweet Silence musikstudie, pladeselskabet og tour-management Eastwing & Partnere og galleriudstillinger med malende musikere.

Karosserifabrikken arbejder tæt sammen med Musikforeningen Karosserifabrikken og de frivillige kræfter den består af. Omdrejningspunktet er kærlighed til musikken og lysten til at skabe positive arrangementer til glæde for lokalområdet.