fbpx

PRETTY MAIDS-bassist Rene Shades har leveret et anmelderrost debutalbum

” TEENAGE HEART ATTACKS & ROCK N ROLL HEAVEN”

Stilen ligger et sted mellem country og rockens rødder.

Selv beskriver han det som en blanding af Keith Urban og Brad Paisley møder Springsteen og FOO-fighters.

Energisk og med melodierne i højsædet har Rene Shades udsendt singlerne: RECKLESS, SUPERHEROES samt en helt ny frisk version af det store svenske 70’er hit OH SUSIE.

Sverige og Tyskland har allerede taget fantastisk godt imod det nye album og det har bl.a. formået at komme på hitlisten i Tyskland på den officielle airplay-chart

Rene Shades med band har netop afsluttet en længere support-tur i Danmark og Tyskland.

Herhjemme har radioværterne været flittige til at rotere singlerne på DR’s stationer.

Debutalbummet kan bryste sig af top producere/teknikere som Hans Martin Buff (Prince, Scorpions),

Flemming Rasmussen (Metallica, Gasolin, mm) og ikke mindst Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy). Rene Shades står selv for al vokal og guitar på albummet

Rene Shades udtaler:

“… I Danmark oplever jeg det bedste live publikum og ser frem til igen at optræde i DK og tage alle med til rock n roll festen.

Jeg lover et super energisk show med masser overraskelser…”

 

Covid-19 sikkerhedsforanstaltninger:
Karosserifabrikken følger regler og anbefalinger for afstand mellem publikum og derfor er publikumskapaciteten kraftigt reduceret. Publikum skal sidde ned under hele koncerten og siddepladserne må ikke flyttes fra udgangspunktet.

Inventar er sprittet af forud for koncerten og der er opsat håndfrie sprit automater, etableret tydelig skiltning og plan for adgang til toiletter, bar, indgang/udgang med henblik på at minimere risiko for evt. smittespredning. Vi forventer at publikum udviser hensyn og følger Karosserifabrikkens anvisninger. For at minimere kontakt mellem publikum/stab og minimere håndtering af overtøj, skal alle publikum, med plads på salens gulv medbringe overtøj til deres plads og placere det på gulvet under stolen. Publikum modtages af Karosserifabrikkens servicepersonale uden for Karosserifabrikken.

Publikum der føler tegn på sygdom eller som har været i risiko zone skal blive hjemme jf. sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Rene Shades + Support

Dato: 5/11/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 175,- + gebyr

Køb billet