fbpx

Vi må nogen gange bare acceptere at et band enten er blevet for store eller for gamle til at komme rundt til de små gode koncertsteder – og hvad gør man så for at sprede glæden til netop deres musik? 

I Karosserifabrikken vil vi hvert år arrangere enkelte koncerter med nogle af de bedste Tribute Bands – de der er så dygtige at de virkelig formår at tage os samme sted hen som original kunstneren kan – og ikke mindst i en intim ramme hvor vi som publikum stadig kan komme helt tæt på! 

Fredag den 3. september er der godt nyt til alle der elsker Thin Lizzy og Whitesnakes katalog af fantastiske sange. Karosserifabrikken er stolte af at kunne præsentere et par bands der virkelig forstår at fortolke og hylde de originale kunstnere. Det bliver en rigtig rock `n` roll fest!

Guitarer og hits i massevis

Dobbeltkoncert med Falling Hazard (Thin Lizzy) og Whitesnake Tribute

Falling Hazard
Dansk-Svenske Falling Hazard kommer til Karosserifabrikken med toptunede guitarer, stærke, genkendelige sange og masser af live-energi. Et band sammensat af erfarne musikere med mange bands på deres CV.

Bandet er en stærk kvartet, hvor de to faste guitarister, Theis Henriksen og Janne Stark, i overbevisende stil skaber Thin Lizzys signaturlyd, som er båret af guitarharmonier og stærke soli. Rytmisk formår Juri Møller Rasmussen (trommer) og Lars Schmidt (bas) at fange det karakteristiske, lette og sine steder ganske funky Thin Lizzy-swing. Sanger Theis Henriksen ligner på ingen måde Thin Lizzys Phil Lynott af udseende, men vokalen er så tæt på Phils at du vil have svært ved at høre forskel!

Der bliver selvfølgelig spillet de store Thin Lizzy-hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight, men der bliver også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet. Falling Hazard har tilmed komponeret en række egne numre i samme groovy 70´er rock stil som nok skal få dig til overgive dig! Glæd dig til deres kommende debutalbum.

Whitesnake Tribute:
Rutinerede og hårdtslående Whitesnake tribute er et imponerende hold af tunge profiler som igennem tiden har spillet eller spiller i bands som Jane Doe, Pangea, Libido Overdrive og Witch Cross, er samlet i denne opsætning anført af sanger Jesper Højer, som både er kendt fra DR’s ”Stjerne for en aften” og succes-koret Læderhalsene.

Whitesnake tribute, der har eksisteret siden 2007, formår at leverer varen med hits som ”Is This Love”, “Here I Go Again” & “Still Of The Night” og tryllebinder publikum fra allerførste strofe.

Bandet udstråler både seriøsitet og åbenlys spilleglæde med respekt fra de originale indspilninger. Vi bliver fanget af det enorme lydbillede, og bliver ført tilbage til dengang det hele startede i midt 70erne. Stilsikkert fører de os gennem en imponerende rejse med nogle af rockhistoriens største radioklassikere.

Netop dette band tager hånd om den enkelte detalje i musikken, og der ikke bliver gået på kompromis på nogen niveauer. Alt er gennemført til mindste detalje og dette afspejles tydeligt i deres professionelle liveoptræden.

Whitesnake Tribute går på klokken 19.30 og Falling Hazard klokken 21.00

Falling Hazard & Whitesnake Tribute

Dato: 3/9/2021 Tid: 19:30
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 175,- + gebyr

Køb billet