fbpx

Karosserifabrikken er stolte over at kunne præsentere Silvera. Måske ikke et navn der klinger bekendt i alles ører men siden deres signing på Mighty Music i 2018 har de haft over 1.000.000 afspilninger på Spotify hvilket ikke mange danske bands overgår.

Silvera spiller melodisk hård rock, inspireret af klassisk hardrock/heavyrock. En musikalsk blanding af Amerikansk radio-rock som Nickelback og Alter Bridge med et skandinavisk islæt, ikke ulig danske Volbeat.

Bandet blev dannet i 2017 af Michael Krogh, Simon Krabbesmark, Rasmus Hovde og Jens Gade. De fire har spillet sammen siden 2015 i hard-rock bandet Malfunction. Malfunction er nu opløst og banede på den måde vej for både et navneskift, men også en mindre ændring i musikstilen som udvidede spændet fra den blødere balladestil til den mere slagkraftige hard-rock stil.

Check deres Silvera har udgivet singlerne Edge of The World, Generation Z, Light in Life, Alive og The Reckoning. Alle indspillet og produceret hos Jacob Hansen Studios, Ribe

Silvera

Dato: 21/05/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 200,- + gebyr

Køb billet