fbpx

Karosserifabrikken er stolte over at kunne præsentere Skagarack i 2021.

Med ny plade ude og et fantastisk bagkatalog af rockklassikere bliver det en rockfest som vi sent kommer til at glemme!

Da »I’m alone« bragede ud i æteren i 1986, kom det som en stor overraskelse for de fleste, for ingen havde hørt om danske Skagarack før, “Vi kom nærmest direkte fra øvelokalet i Kolding, til Radiostationer over hele verden, og I’m Alone fik virkelig meget Airplay, så det virkede som om at vi, og den sang, kom på det helt rigtige tidspunkt” F

orud var der faktisk gået en periode på næsten 2 år, fra de første par sange på debutalbummet blev indspillet i København, til Albummet endelig blev færdigmixet i England, “indspilningerne foregik i perioder hvor vi kunne få Studietid, derfor tog det så lang tid. “Vi lavede undervejs under indspilningerne, en kontrakt med verdens største pladeselskab Polydor International i England (i dag Universal Music), så der var fart på og der skete mange spændende ting, f.eks var vores allerførste koncert sammen med Bon Jovi, og vi spillede i bla England, Tyskland og Sverige, både Festivaller og Spillesteder, og herhjemme husker vi specielt Orange Scene på Roskilde Festivalen, og Skanderborg Smukfest.

I 1988 kom Album nr 2 Hungry For A Game, og den solgte faktisk endnu mere end det første Album, og igen var der travlt med masser af koncerter, Radio og TV, i Danmark og udlandet. Hungry For A Game regnes af mange AOR Rock freaks, som et af de bedste Albums der blev indspillet i 80’erne, i den genre. I 1990 udkom Album nr 3 A slice of Heaven. Som blev indspillet i München, og mixet i Los Angeles, på dette Album var stilen en anelse mere heavy.

Her i 2020 er Skagarack i gang med indspilningen af et nyt Album med planlagt release i foråret 2021, og har allerede udsendt 2 nye singler: Be with you Forever, og Changing.

 

Skagarack

Dato: 1/10/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Murergade 8a, 3000 Helsingør

Pris forsalg: DKK 300,- + gebyr

Køb billet