fbpx

Skullclub er tilbage i Karosserifabrikken!

Ud af Koldinghus´ lange skygger springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber !

SKULLCLUB har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år og det skal fejres med en jubilæumstour – med ”PUNK FOR PIRATES” Jubilæumstour, er Skullclub klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Til lejligheden har de haft et par nye numre igennem kabyssen og dem skal publikum, traditionen tro, have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album, som kommer på gaden i 2022.

Med debutalbummet “GAMLE AR & NYE TÆNDER”, sparkede Skullclub i 14 og 15, dørene ind til det rockhungrende publikum, rundt om på landets spillesteder, og nu er de klar til at gøre det igen. I 2019 udgav Skullclub deres andet album ”SMÆKHUGGER”, hvor der i den grad var lagt i kakkelovnen til et godylt los i løgene. Med deres eget mix af folk, Punk, singalong og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest som længe har været savnet på den danske rockscene.

Skullclub har indtil nu udgivet to EP’er; ”Død & Kritte” fra 2011 og ”Klyng Dem Op” fra 2013, samt to fulde albums; ”Gamle Ar & Nye Tænder” fra 2014 med det anmelderroste radiohit Ama’r Halshug og senest albummet ”Smækhugger” fra 2019 hvor singlen ”Se St. Pauli og Dø” satte kursen. I 2015 indspillede bandet julehittet ”Sving Dine Dadler” hvor De Nattergales Viggo Sommer medvirkede. Singlen har opnået nærmest Kultstatus ved Juletid og bliver spillet massivt på radiokanaler i det ganske danske Skullclub har turneret massivt på Danmarks regionale spillesteder og har blandt andet leveret support for amerikanske Dropkick Murphy’s i Store VEGA og for CJ Ramone.

Skullclub er 2021, i DEN GRAD, klar til at rykke deres publikummer rundt og vi vil belønne vores fans med en ekstra lang koncert på ca. 100 minutter “Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub Skt. Pauli” – Metalized. “Finally, a band that sounds like something” – Ken Casey, Dropkick Murphy’s

Skullclub er: Troels Bjorholm – Vokal Jonas Quist – Lead Guitar Ali Jablonowsky – Rytme Guitar Christoffer Skau – Banjo Andreas Steinmeyer – Bass Simon Møller Adersen – Trommer

 

Skullclub

Dato: 24/9/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Murergade 8a, 3000 Helsingør

Pris forsalg: DKK 175,- + gebyr

Køb billet