fbpx

Karosserifabrikken er stolte over at kunne præsentere superguitarist Søren Andersen med band i forbindelse med udgivelsen af sit nye soloalbum. Der er tale om koncert (20.00) og fri mulighed for at deltage i guitar clinic (17.00) som en del af billetten.

En mand med mange talenter – sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE. Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp. Turnéer og livejobs med bl.a. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza. Ja selv D.A.D har han været afsted med, da han i en periode varetog bassen for sygdomsramte Stig Pedersen.

De kendtes guitarist

Gennem årene har Søren Andersen da også delt scene med nogle af verdens mest ansete guitarister og ikke mindre imponerende er hans årelange samarbejde med Deep Purple-sangeren Glenn Hughes med hvem han har rejst verden tynd og spillet riffs, licks og soloer til alle de gamle klassikere og han er da også at finde på Glenn Hughes seneste soloplade ´Resonate´ som guitarist og co-producer.  Det har selveste Joe Satriani himself bemærket. Sådan sagde han tidligere på året til musiksitet Aficionado: 

“…Wow, listen to that!” This guitarist is somebody I don’t know who’s also the co-producer, Soren Andersen, and man, he’s so good—every time I put the record on, I go, “Hey, I didn’t hear that before.” I love when an album does that to me. Glenn has always played with great guitarists, and he’s got another one with Soren Andersen…”

Flotte ord fra en mand, der ved hvad han taler om.

Nyt soloalbum ude

Og nu er Søren så klar med hans nye soloalbum ”Guilty Pleasures” om hvilket han siger:

“Det her er et livsprojekt. Jeg har altid haft den her type plade i mig. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt, men nu skal den bare ud. Det er min hyldest til en periode i 80´erne med Topgun og Miami Vice. Det er mere den slags temaer, end det er pral…”

Liveshow og Clinic

I forbindelse med udgivelsen tager Søren på en kort turné i foråret 2020 hvor han, sammen med et hold af kompetente musikere, vil præsentere sangene fra det nye album.

Og som lidt ekstra guf for aspirerende ”superguitarister” og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren klokken 17.00 afholde en clinic på ca. 60 minutter. Her vil han fortælle om iværksættersiden af at være prof. musiker. Hvad det kræves af dig som sideman. sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor gæsterne har mulighed for at stille spørgsmål. Deltagere i denne clinic har mulighed for at blive i Karosserifabrikken frem til koncertens start.

OBS: Dørene åbner som normalt klokken 19.00. Ønsker du at deltage i Sørens Andersen Guitar Clinic kan du kun komme ind mellem klokken 16.45 og 16.55.

Alt i alt er der her lagt op til en musikalsk oplevelse i særklasse.

 

Søren Andersen & Band

Dato: 8/5/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00  (16.45-16.55 for Guitar Clinic)
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 145,- + gebyr

Køb billet