Karosserifabrikken er stolte over at kunne præsentere danske Statement – netop hjemvendt fra deres første Headliner Tour i UK.

STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstads byer, hvor de kommer med deres virkelig prangende melodiske Hard Rock, blandet med det tunge metal element. De udgav deres debut album ”Monsters” (2014), andet album ”Heaven Will Burn” (2016), og er nu aktuelle med deres seneste udspil ”Force of Life”, der har høstet adskillige gode anmeldelser, både fra ind og udland. De har været i fast rotation på MyRock, mens singlerne fra den seneste plade er blevet spillet på diverse udenlandske radiostationer. Søren Andersen var denne gang ved Medley studiets mixerpult. Det har givet bandet en ny og spændende kant, som altid kan sammenlignes med Scorpions, Metallica, Accept, men som også hilser på de lidt nyere Hard Rock navne som f.eks. Five Finger Death Punch, Volbeat og Disturbed.

Statement er et rigtigt ”LIVE” band, og har med en lang række shows de seneste fem år, opnået en masse live erfaring. De har allerede spillet flere Festivaler, med de udødelige konger DIAMOND HEAD (UK) og legendariske TESLA (US), samt PRONG (US) og lokale PRETTY MAIDS. De leverer et stærkt energisk og hårdtslående liveshow, der kommer helt ud over scenekanten!! Bandet ejer den gode sceneånd, og det er ikke uden grund, at de er blevet skamrost for deres mange koncerter.

Statement line-up:
Jannick Brochdorf – Vocal
Niels Alex Larsen – Lead Guitars/Vocal
Lars Ulrik Lé Fevre – Guitars
Martin Poulsen – Bass
Daniel Nielsen – Drums

 

Statement

Dato: 21/11/2020 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 135,- + gebyr

Køb billet