“Der er altid nye mål at nå.
Altid nye veje at gå.
Altid nye steder at finde.
Altid nye toner at spille.
Den hvileløse sjæl finder aldrig ro…”

Sagde en klog mand…

Det her er historien om SUPERLOADER.

Rastløsheden og trangen til at nå nye højder, gør at Bjørn (Sang og guitar), i slutningen af 2014, kontakter Thomas (Trommer), og så er SUPERLOADER født. I starten af 2016 udgiver det nu 5 mand store band, debutten Travel In Time. Det fører til en turné, der on and off strækker sig over 2 år. Med flere koncerter syd for den danske grænse. Deres vildskab og glæde på scenen, samt deres hårdslående rock, med fokus på den gode melodi, rygtes i den tyske musikbranche. Der går ikke lang tid før de bliver kontaktet af NoCut Entertainment. Sammen med dem, bliver de enige om at indspille næste plade i de legendariske studier, Chameleon Studios i Hamborg.

Nysgerrigheden og søgen efter nye veje, gør at SUPERLOADER lejer et hus i Hamborg. Her kan de dedikere sig 100 procent, mens de indspiller pladen. Drengene arbejder dag og nat i studiet. Når de en sjælden gang vover sig ud, søger de byens sprudlende og inspirerende liv. Aldrig står de stille. Altid udforske. Altid fremad.

Bandet der nu består af de førnævnte Bjørn og Thomas. Samt Søren, Jonas og Nicolaj, er nu klar til nye højder, nye veje, nye steder og nye toner.

Den hvileløse sjæl ønsker aldrig ro…

Bjørn Poulsen – Sang og guitar
Thomas Bjerre Duus Stølsvig – Trommer og kor
Søren Andersen – Guitar og kor
Jonas Bak – Bas og kor
Nicolaj René Jensen – Guitar og kor

Superloader

Dato: 9/10/2020 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 120,- + gebyr

Køb billet