Tainted Lady står for hårdtslående, energisk og klassisk rock med moderne lyd. Med 2 anmelderroste albums i bagagen og prædikatet ”et af Danmarks bedste rock bands” fra flere sider har de haft stor succes rundt om i Europe.

Med inspiration fra bands af flere forskellige æraer af rock søger bandet altid nye måder at arrangere og forfine deres old-school måde at spille på, for at give deres sange en så personlig stemme som muligt. Bandet har arbejdet med den danske producer og guitarist Søren Andersen (Glenn Hughes, Jesper Binzer), og efter optrædener på bl.a. Copenhell har de nu udgivet deres seneste album ”Sounds Like Freedom // Feels Like War”.

Som Heavymetal.dk skriver, er det et oplagt emne til titlen Årets danske rockudgivelse og tilføjer:

”Tainted Lady spiller stadig klassisk rock, som var det et spørgsmål om liv eller død. Lyden af Mötley Crüe og Guns N’ Roses, der mødes på en bar for at spille Led Zeppelin, er stadig intakt her på gruppens andet album, men i modsætning til debuten indeholder Sounds Like Freedom // Feels Like War en del flere ørehængere. Bevares, debuten var en stærk en af slagsen, men med numre som åbneren “Seven Billion Souls” og “Revolution (Love Pollution)” fremstår dette nye udspil endnu stærkere. Også i kraft af sin sublime produktion som guitarvirtuos og mesterproducer Søren Andersen igen har stået for. Og så er der Michael Catton, mine damer og herrer. En rocksanger med en stemme bare halvt så fed som hans skal man lede længe efter. Dette andet udspil er en fremragende plade.”

Vi glæder os til at have dem på scenen i Karosserifabrikken den 6. juni.

 

Tainted Lady

Dato: 7/11/2020 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 120,- + gebyr

Køb billet