fbpx

Efter 2 fantastiske, men siddende Covid-19 begrænsede koncerter, planlægger vi at lave en helt normal koncert med stående publikum lørdag den 16. oktober. Det bliver en kæmpe forløsning og et rigtigt rock brag!

Himmelstormer er det blændende nyeste album, som tager et kæmpe skridt videre ud ad den vej, som begyndte med udgivelsen af “Den Bedste Dag” i 2014. ”Himmelstormer” er The Sandmens 9. studiealbum og indeholder 11 sange skrevet og indspillet gennem de seneste tre år.

Bandets kontinuerlige afsøgning af mulighederne for nye veje i musikken resulterer på dette album i et komplet og mangesidet udtryk, som bærer præg af inspiration hentet i både kraut-, støj- og garagerock. På fornyet vis kører The Sandmen solidt og smukt videre ad den intense og nærværende vej, som har båret bandet gennem alle årene.

Sangene er denne gang, til forskel fra tidligere albums, komponeret og udarbejdet direkte i studiet. Processen er stadig den, for The Sandmen, velkendte kollektive, hvor ideer, melodistykker, beats, eksperimenter med lydflader og jam sessions processeres gennem The Sandmen-maskinen og videre ind i den færdige form. Studiets muligheder for at eksperimentere med det mere elektroniske har denne gang været en væsentlig inspirationskilde, hvilket kommer til udtryk i et flertal af sangene.

Albummets tekster er forfattet, på kryds og tværs af alle tre bandmedlemmer, og – som på “Den Bedste Dag” – er de igen på dansk. Tekst-universet spænder fra beskrivelser af positionen nede i virkeligheden og i lort til halsen, over iagttagerens, betragterens og historie-fortællerens perspektiv, til synet på livet og verden langt udefra, fra månen, fra rusens klare tåger, hvorfra verden kan anskues som en virkelighedssimulator. Say no more!

The Sandmen er også, især, og ikke mindst, et sublimt live orkester. Det er nu ”Himmelstormer” sangenes tur til at bliver vredet gennem Sandmen’s livemaskine, og tilført det ekstra som bandet altid står for til koncerterne, og dermed også publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det univers af musik og sange, som bandet har skabt gennem årene. Get ready!

Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein, bas og keyboards og Jarno Varsted, guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene. Begge er også med live på scenen når bandet tager på Tour.

Vi tager forbehold for evt. Covid restriktioner og frigiver således billetterne i mindre puljer i takt med at restriktionerne lempes.

The Sandmen

Dato: 16/10/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 265,- + gebyr

Køb billet