fbpx

High Voltage Rock ‘n’ Roll – Thundermother fra Stockholm er indbegrebet af veludført rock´n´roll.

Bandet blev dannet i 2009 af guitarist Filippa Nässil og begyndte for alvor deres internationale opstigning mod stjernerne, da sangerinden Guernica Mancini sluttede sig til festen. Med et solidt fundament lagt af Emlee Johansson på trommer og Sara Pettersson på bas udfordrer disse tungt rockende piger enhver der hævder at, rock´n´roll udelukkende er et mandligt domæne.

Sweden Rock Festival, Bråvalla Festivalen, Metaltown og Getaway Rock Festival og en tour med selveste D-A-D er blot nogle af de ting Thundermother kan skrive på CV´et. Med 3 albums i ryggen er de nu klar til at erobre verden med deres længe ventede 4. album og lægger i den forbindelse vejen forbi Danmark i efteråret 2020.

Thundermother har netop været i det københavnske Medley Studio, hvor de, med Søren Andersen i producerstolen, har færdiggjort indspilningerne til pigernes næste album.

Et album som Søren Andersen beskriver som lidt af et mesterværk og en mere sofistikeret version af en AC / DC Motorhead med friske moderne hårde rockelementer og et tungt 70’ers groove.

Sangene dækker hele livets spektrum, alt fra kærlighedsballader, blues sange til fest hits.

Den 31. juli 2020 udgiver Thundermother det nye album der har fået titlen “Heat Wave”, efterfulgt af en udvidet ”Heatwave Tour 2020” release turné gennem Tyskland og Europa i efteråret.

”Thundermother + special guest” kan opleves på Karosserifabrikken fredag den 16. oktober 2020

 

Thundermother (S) + Special guest

Dato: 12/11/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 230,- + gebyr

Køb billet