fbpx
Karosserifabrikken er stolte over at kunne præsentere Shotgun Revolution – en garanti for et rigtigt rockbrag!
Med 3 succesfulde album udgivelser i ryggen forlod Shotgun Revolution i 2017 deres label, for dernæst at lukke sig inde i øvelokalet i jagten på ny musik. Posen skulle rystes, forandring fryder som man siger. 1,5 år senere var 10 nye sange skrevet, øvet og arrangeret ned til mindste detalje.
Noget anderledes, tungere og lidt mørkere men stadig med den typiske melodiske tæft, der altid har kendetegnet Shotgun Revolution. Den slags materiale skal behandles seriøst. Så bandet fløj til Los Angeles hvor de indspillede det kommende album i legendariske NRG Recording Studios i North Hollywood i L.A med Flemming “Metallica” Rasmussen bag mixerpulten. Jacob Hansen (Dizzy Mizz Lizzy, Volbeat oma) mixede og mastererede dernæst i sit eget Hansen Studios i Ribe.
På godt dansk, indspillet old school med Flemming Rasmussen, mixet og mastereret moderne af Jacob Hansen. Resultatet taler for sig selv, old School ægte rock n’ roll feel med moderne sound. Første single WORMWOOD der netop er udkommet her til april har til fulde indfriet forventningen og høstet top anmeldelser fra nær og fjern. SR har teamet op med Prime Collective (Defecto, Helhorse oma) til at stå for udgivelsen af det kommende album. Og SR ser meget frem til samarbejdet da Prime i den grad har vist deres evner i en konstant udviklende musikbranche.
Det bliver en fantastisk aften i den gamle fabrikshal!
Shotgun Revolution

Dato: 02/10/2021 Tid: 20:00
Dørene åbnes: 19.00
Sted: Karosserifabrikken

Pris forsalg: DKK 215,- + gebyr

Køb billet